Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagvoorzitter @ MPI event Human Capital & Event Talent

4 april 2022 @ 1:00 pm - 6:00 pm

€ 125,50
Geen sector is zo hard geraakt de afgelopen 2 jaar als de eventbranche. Gebrek aan perspectief, onduidelijke regelgeving, onzekerheid; het heeft allemaal bijgedragen aan instabiliteit van de branche. Wij voorzien voor de komende jaren een enorme uitdaging op het gebied van personeel en het aanvullen van nieuw talent door een enorme leegloop over de hele breedte van de branche (van commercieel tot operationeel). Het aantrekken van nieuw talent is tevens een enorme challenge. Naast leegloop hebben wij te maken met teruglopende interesse in evenementen- & horecaopleidingen en is er minder omscholing vanuit andere sectoren. Kortom, werk aan de winkel!
Tijdens dit MPI event leggen wij de focus op deze twee thema’s met de bijbehorende vraagstukken, bekeken vanuit het huidige personeelsbestand (human capital) en het werven/opleiden van nieuw personeel(event talent).
Deze middag is onze moderator Suzan Vink aanwezig en hebben wij twee keynote sprekers op het programma staan: Edward Belgraver en Viona Terleth.

We sluiten de middag af met een borrel, waarbij je een prachtig uitzicht hebt over het Veluwemeer. Noteer de datum alvast in je agenda. De verdere details en registratiemogelijkeid volgen z.s.m.

Wij kijken er naar uit om jou op 4 april op het MPI Event | Human Capital & Event Talent te ontmoeten!

Gegevens

Datum:
4 april 2022
Tijd:
1:00 pm - 6:00 pm
Kosten:
€ 125,50

Locatie

Postillon Hotel Veluwemeer
Strandboulevard 3,
3882 RN Putten,
+ Google Maps
Leave a reply