Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentator @ Samergo inspiratie- en netwerkevent

22 september 2022 @ 4:00 pm - 8:30 pm

€ 35

Inspiratie- en netwerkevent voor professionals in zorg & welzijn in de regio’s Zuid-Holland Zuid, Rijnmond en de gemeente Zuidplas.​

Anders Denken en Samen Doen is noodzakelijk voor de toekomst van zorg en welzijn. Voor structurele verbinding tussen alle partijen die daarbij betrokken zijn. Maar hoe doe je dat dan? Als Samergo willen we beweging op gang brengen vanuit de gedachte: 

Hoe doen we het morgen anders dan vandaag? Doen we de goede dingen? Daarover willen we graag met elkaar de diepte in tijdens het Samergo Inspiratie- en Netwerkevent op 22 september! 

Verbinding begint met iets alledaags als een goed gesprek. Maar hoe voer je een goed gesprek? Hoe kom je tot wezenlijke uitwisseling van gedachten en versterking van onderlinge betrokkenheid? Het helpt als je de juiste vragen stelt: vragen die leiden tot verdieping van de relatie en het samen wijzer worden. En juist dat leren we deze middag tijdens een:

Inspiratiesessie ‘Socrates op Sneakers’. Trek dus uw stoute schoenen aan en doe mee! Dit alles in het stimulerende gezelschap van oude bekenden en nieuwe ontmoetingen. En natuurlijk een hapje en een drankje.

Gegevens

Datum:
22 september 2022
Tijd:
4:00 pm - 8:30 pm
Kosten:
€ 35
Site:
https://www.zorgimpuls.nl/samergo/samergo-inspiratie-en-netwerkevent-59

Organisator

Samergo
Site:
www.samergo.nl

Locatie

De Duurzaamheidsfabriek
Dordrecht, Nederland + Google Maps
Leave a reply