Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘Smart Hospitality, a smart idea?’ – Embrace Hospitality

13 april 2021 @ 2:30 pm - 3:30 pm

Gratis

Praat mee, denk mee en deel je vragen! Tijdens ons webinar ‘Smart Hospitality, a smart idea?’ op dinsdag 13 april om 14.30 uur.

Ons dagelijks leven wordt steeds ‘smarter’. We hebben smartphones, dragen smartwatches, onze huizen hangen vol smart lights en er bestaan smart camera’s, smart sensoring en zelfs hele smart buildings. Maar welke meerwaarde kan de inzet van ‘smart’ technologie hebben op dienstverlening? En dan specifiek op hospitality, waar het menselijk contact onmisbaar is en direct invloed heeft op de beleving van de dienstverlening.

Wat kan je tijdens het webinar verwachten?

Wij zien smart hospitality als het verrijken en verbeteren van hospitality dienstverlening met de inzet van ‘smart’ devices en systemen. Neem bijvoorbeeld digitaal bezoekersmanagement, waarbij je kunt denken aan mobiele berichtgeving aan de bezoeker, inchecken met een QR-code of op een tablet of zuil, en mobiele berichtgeving aan de gastontvanger over de aankomst van zijn gast. De inzet van smart hospitality is een belangrijke ontwikkeling om de facilitaire uitdagingen van de komende jaren mee tegemoet te treden. Welke marktontwikkelingen verwachten we, en in hoeverre verschilt de wereld van gastvrijheid in het tijdperk voor en na corona?

In dit 1 uur durende webinar kom je meer te weten over de ins en outs van smart hospitality. Onze host en gastvrijheidsdeskundige Suzan Vink gaat hierover in gesprek met Nicolien Peters, business unit manager van Embrace Hospitality Services, Luuk Hazenberg, CEO van Diginova, ontwikkelaar van ‘smart’ toepassingen en robotica, en Paul Duurenkamp van Daikin, recent opdrachtgever van een ‘smart hospitality’ oplossing.

Gegevens

Datum:
13 april 2021
Tijd:
2:30 pm - 3:30 pm
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.facilicom.nl/nl/beveiliging/hospitality/webinar-smart-hospitality

Organisator

Embrace Hospitality
Site:
https://www.embracehospitality.nl

Locatie

Online
Leave a reply