Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Workshop Interactievormen voor dagvoorzitters, facilitators, moderators en eventmanagers

21 februari 2023 @ 9:30 am - 5:30 pm

€ 495,

Workshop Interactievormen voor dagvoorzitters, facilitators, moderators en eventmanagers

Het binden en boeien van je deelnemers. Een hot topic op het moment. In de vele online bijeenkomsten hebben we laten zien dat we inventief en creatief zijn om deelnemers betrokken te houden. 

Nu we weer volop live bijeenkomsten mogen houden is het zonde om deze interactieve ervaringen te laten liggen. Waarom zouden we terug gaan naar traditionele bijeenkomsten met lange monologen en voornamelijk zenden vanaf het podium? Terwijl werken met korte break-out rooms, kennis-blokjes van 10 minuten en talkshowsettings voor de betrokkenheid van deelnemers goed blijken te werken?

We kunnen deze interactie-patronen ook heel goed live inzetten om deelnemers te prikkelen, te boeien, te binden en te activeren. En er kan nog veel meer… De toekomst van events en live bijeenkomsten kan nu ook geweldig veranderen. Je kunt meer bevlogen en betrokken deelnemers in je bijeenkomst en evenementen krijgen en samen meer resultaat uit je bijeenkomst te halen. Op 27 juni organiseren Ruben Klerkx en ik een workshop voor meer bevlogen en betrokken deelnemers tijdens je event. 

In de workshop staan we met elkaar stil bij  vragen als

 • Hoe activeer je het hele publiek?
 • Hoe breng je gasten meer in contact met de spreker(s) en elkaar?
 • Hoe kunnen gasten zelf hun kennis inzetten?
 • Hoe voorkom je dat de vorm van het event de inhoud van de boodschap overschaduwt?

Antwoorden hierop zijn nuttig om met elkaar te kijken naar minder conventionele en meer doeltreffende vormen om de boodschap te delen met het publiek.

Vervolgens ervaar en leer je hoe je deze minder conventionele en meer doeltreffende vormen in kunt zetten en begeleiden. We gebruiken hiervoor o.a. principes uit conversatie design en de complexiteitstheorie.

 

Gegevens

Datum:
21 februari 2023
Tijd:
9:30 am - 5:30 pm
Kosten:
€ 495,
Site:
https://thecreatorscompany.com/product/bevlogen-en-betrokken-deelnemers/

Organisator

The Creators Company

Locatie

SF Experience
Computerweg 37
Amersfoort, Nederland
+ Google Maps
2 Comments
 1. Hoor graag als er een volgende workshop interactie staat gepland, de 17e kan ik helaas niet. Van andere dagvoorzitters krijg ik die van jou vaak getipt :). Ik zou graag meedoen aan een volgende editie! Groeten Lotte

  1. Hoi Lotte
   De exacte datum is nog niet bekend. Wel is bekend dat we op een maandag in maart 2023 de volgende editie doen. Ik zet je op de contactenlijst. Leuk! afz. Suzan

Leave a reply