Dagvoorzitter - nieuw

Dagvoorzitter

SuzanVink_Icon_Dagvoorzitter

Energiek – Bevlogen – Verbindend

Suzan als dagvoorzitter.

Wanneer ik zelf een congres bezoek of deelneem aan een online event, wordt voor mij de kleur van het event bepaald door de dagvoorzitter of moderator die zorgt voor: Een pakkende opening, passend bij de doelgroep, waarin het onderwerp van de dag helder ingeleid wordt. Sprekers die met egard worden voorgesteld. Diversiteit aan interactievormen voor verbinding met de gasten en de sprekers en een goede balans tussen kennis geven, nemen en delen. Thema van de dag centraal houden en met volle energie en aandacht de dag afsluiten. Alles vanuit de gedachte om de gasten een memorabele ervaring te bezorgen en de sprekers een ontspannen optreden op het podium of voor de camera te geven. Zoals goed gastheerschap betaamt. En dat kun je ook van mij verwachten.

Met mijn passie voor gastvrijheid, waarin je zorgdraagt voor het comfort van de gast, ben ik dé gastvrouw voor de sprekers en de gasten en de ogen en de oren voor de organisatie van het event.

“Be the change you wish to see.” Als ik sta voor mijn motto ‘maak gewoon bijzonder’, dan kun je van mij ook verwachten dat ik in de voorbespreking van een event de opdrachtgever prikkel om van traditionele vormen af te wijken. Zonder het doel van het event uit het oog te verliezen sta ik stil bij vragen zoals “hoe activeer je het publiek, hoe breng je gasten meer in contact met de spreker(s), hoe kunnen gasten zelf hun kennis inzetten en hoe voorkom je dat de vorm van het event de inhoud van de boodschap overschaduwt? Antwoorden hierop zijn nuttig om met elkaar te kijken naar minder conventionele en doeltreffende vormen om de boodschap te delen met het publiek. Lees hier meer over in mijn blogs . Of bekijk de video’s op deze pagina.

Bekijk Suzan als dagvoorzitter:

Netwerkevent van Samergo, 2022
september 27, 2022

Suzan is een geweldige dagvoorzitter! Sprankelend én kundig. Ze heeft voor ons Samergo event goed meegedacht over de invulling van het event en bereidt zich goed voor op het thema. Tijdens het event staat ze er. Is bovendien heel flexibel als het even anders loopt dan gedacht. Ze is nooit te veel, maar ook zeker niet te weinig. De interactie met de zaal was heel goed. Maakt haar motto "Maak gewoon bijzonder" helemaal waar!

Zie ik jou op het volgende event?