Dagvoorzitter - nieuw

Dagvoorzitter

SuzanVink_Icon_Dagvoorzitter

Energiek – Bevlogen – Verbindend

Suzan als dagvoorzitter.

Wanneer ik zelf een congres bezoek of deelneem aan een online bijeenkomst, wordt voor mij de kleur van de bijeenkomst bepaald door de dagvoorzitter of moderator die zorgt voor: Een pakkende opening, passend bij de doelgroep, waarin het onderwerp van de dag helder ingeleid wordt. Sprekers die met egard worden voorgesteld. Diversiteit aan interactievormen voor verbinding met de gasten en de sprekers en een goede balans tussen kennis geven, nemen en delen. Thema van de dag centraal houden en met volle energie en aandacht de dag afsluiten. Alles vanuit de gedachte om de gasten een memorabele ervaring te bezorgen en de sprekers een ontspannen optreden op het podium of voor de camera te geven. Zoals goed gastheerschap betaamt. En dat kun je ook van mij verwachten.

Met mijn passie voor gastvrijheid, waarin je zorgdraagt voor het comfort van de gast, ben ik dé gastvrouw voor de sprekers en de gasten en de ogen en de oren voor de organisatie van de bijeenkomst.

“Be the change you wish to see.” Als ik sta voor mijn motto ‘maak gewoon bijzonder’, dan kun je van mij ook verwachten dat ik in de voorbespreking van een bijeenkomst de opdrachtgever prikkel om van traditionele vormen af te wijken. Zonder het doel van de bijeenkomst uit het oog te verliezen sta ik stil bij vragen zoals “hoe activeer je het publiek, hoe breng je gasten meer in contact met de spreker(s), hoe kunnen gasten zelf hun kennis inzetten en hoe voorkom je dat de vorm van de bijeenkomst de inhoud van de boodschap overschaduwt? Antwoorden hierop zijn nuttig om met elkaar te kijken naar minder conventionele en doeltreffende vormen om de boodschap te delen met het publiek. Lees hier meer over in mijn blogs . Of bekijk de video’s op deze pagina.

Bekijk Suzan als dagvoorzitter:

MPI event, Human Capital & Event Talent, 2021

Op het MPI event mogen spreken over Human Capital met dagvoorzitter Suzan Vink. Ik kende Suzan nog niet, maar ik zou Suzan ieder event toevertrouwen waarbij je het publiek echt wilt betrekken. Ze creëert een veilige omgeving voor het publiek én de sprekers zodat iedereen optimaal tot z’n recht komt. Dank voor je voorzitterschap en hopelijk tot snel!

Online event voor Conneqt Wonen, 2022

Suzan is een top professional. Goed in staat om op representatieve wijze een gesprek te begeleiden. Denkt erg fijn mee in de voorbereiding, komt met bruikbare tips en adviezen. En tijdens opnames in staat om de ander te laten “shinen”. Erg blij mee!

Netwerkevent van Samergo, 2022

Suzan is een geweldige dagvoorzitter! Sprankelend én kundig. Ze heeft voor ons Samergo event goed meegedacht over de invulling van het event en bereidt zich goed voor op het thema. Tijdens het event staat ze er. Is bovendien heel flexibel als het even anders loopt dan gedacht. Ze is nooit te veel, maar ook zeker niet te weinig. De interactie met de zaal was heel goed. Maakt haar motto “Maak gewoon bijzonder” helemaal waar!

Eindejaarsbijeenkomst i.o.v. BCREATIVE, 2020

Hoewel presenteren vaak een modererende activiteit is, gaat Suzan als host dieper dan de grote lijnen. Door zich te goed verdiepen in de materie van de bijeenkomst bereikt ze het journalistieke niveau waardoor onderwerpen echte relevantie krijgen. Dat geeft wel diepgang in het event. Ze is een charmante verschijning en tegelijkertijd Rotterdams direct qua communicatie.

TOPdesk SEE Education 2018

De rol van Suzan Vink had een grote toegevoegde waarde. Zij kan uit ieder verhaal een koppeling maken naar het onderwerp en dat deed zij dan ook voortreffelijk.

Online event, thema Branding, De Stadsondernemer, 2020

Suzan heeft een warme, hartelijke stijl van interviewen. Ze geeft daarmee ruimte aan een hele natuurlijke en energieke dialoog. Het interview verliep ongedwongen – er was veel ruimte voor spontaniteit. Dat waardeerden zowel publiek als ik.

MPI event, Human Capital & Eventtalent, 2021

Met ontzettend veel kennis en bevlogenheid leidde Suzan ons even over Human Capital en Event talent. Door interactie met het publiek en interactieve werk vormen, wist zij het publiek de hele middag op het puntje van de stoel te houden. Ieder event verdiend een dagvoorzitter als Suzan. Zij is echt een toegevoegde waarde.

Online eindejaarsbijeenkomst TU Delft, 2020

Suzan had een hele gedegen en prettige voorbereiding waarbij ze uitgebreid vragen stelde en zich echt interesseerde in onze organisatie. Dat leidde er tijdens de eindejaarsbijeenkomst toe dat ze inhoudelijke vragen stelde en het programma op natuurlijke en toegankelijke wijze aan elkaar praatte. Ze verrijkt het programma.  Ik zou haar zonder twijfel opnieuw inhuren en aanraden aan andere organisaties.

MPI event, Human Capital & Eventtalent, 2021

Suzan is een heerlijk energiek en scherpe dagvoorzitter. Heb genoten om onder haar leiding keynote spreker te zijn. Ze introduceert en begeleid sterk. Dikke aanrader voor elk event!

De Corporatiedag van Ortec Finance, 2022

Suzan is een zeer goede dagvoorzitter. Ik voelde me als spreker gesteund door Suzan, het was fijn om met haar samen te werken. Ze activeerde het publiek, daagde de sprekers uit en hielp de losse onderwerpen aan elkaar te verbinden. Ik raad Suzan absoluut aan als dagvoorzitter.

Zie ik jou op het volgende event?