Over mij - nieuw

Dit ben ik.

Ik ben Suzan Vink. In 1978 geboren in Den Haag en sinds mijn studietijd wonende in Rotterdam. Inmiddels samen met mijn man, zoon en dochter. Ik ben graag met mijn gezin, familie en vrienden. En het liefst buiten: hardlopen, suppen, wandelen of in de tuin. 

De rode draad in mijn leven en loopbaan is ‘mensen het naar hun zin maken’.  Als kind vond ik het al leuk om te imiteren en te playbacken. Een carrière als acteur of zangeres ben ik niet gestart, maar de liefde voor een podium en de intrinsieke motivatie om mensen een goed gevoel te geven bij wat ze doen, met wie ze zijn en waar ze zijn heb ik gekoesterd en uiteindelijk meegenomen in mijn huidige werk als dagvoorzitter, presentator, facilitator en trainer.

Na 12 jaar werkzaam in het bedrijfsleven en hoger onderwijs ben ik in 2013 zelfstandige geworden. In aanvang als trainer en consultant als hoofdfuncties en het dagvoorzitten, presenteren en faciliteren als neventaken. Na mijn time-out in 2017 realiseerde ik me, dat ik pas ga stralen als ik werkelijk doe waar ik blij van word. In plaats van doen wat past bij het plaatje van mijn opleiding. Ik straal door dagvoorzitten, presenteren, trainen en faciliteren.

De overeenkomst in die vier functies is de bijzondere aandacht die ik daarin geef aan de gewone interactie van mensen. Om hen óók te laten schitteren en stralen. Gewoon bijzonder maken is mijn motto. Het leven vliegt voorbij; doorleef ieder moment nuttig en waardevol. Hoe gewoon het ook lijkt, het is altijd een bijzonder moment. Heb daar bijzondere aandacht voor.

SuzanVink_Icon_Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

SuzanVink_Icons_Presentator

Presentator

SuzanVink_Icon_Spreker

Facilitator

SuzanVink_Icon_Trainer

Trainer

Waar ben ik nog meer te vinden?

Je vindt mij als freelancer ook terug bij:

  • Despreker.nl
  • Later Academy
  • Stormpunt
  • The Creators Company
  • Vertelschool Rotterdam
MPI event, ‘Human Capital & Eventtalent’
april 12, 2022

Suzan is een heerlijk energiek en scherpe dagvoorzitter. Heb genoten om onder haar leiding keynote spreker te zijn. Ze introduceert en begeleid sterk. Dikke aanrader voor elk event!