Over mij - nieuw

Dit ben ik.

Mijn naam is Suzan Vink. In 1978 geboren in Den Haag en sinds mijn studietijd wonende in Rotterdam. Inmiddels samen met mijn man, zoon en dochter. Ik ben graag met mijn gezin, familie en vrienden en het liefst buiten actief bezig. 

De rode draad in mijn leven en loopbaan is ‘mensen het naar hun zin maken’.  Als kind vond ik het al leuk om te imiteren en te playbacken. Een carrière als acteur of zangeres ben ik niet gestart, maar de liefde voor een podium en de intrinsieke motivatie om mensen een goed gevoel te geven bij wat ze doen, met wie ze zijn en waar ze zijn heb ik gekoesterd en uiteindelijk meegenomen in mijn huidige werk als dagvoorzitter, presentator, facilitator en trainer.

Na 12 jaar werkzaam in het bedrijfsleven en hoger onderwijs ben ik in 2013 zelfstandige geworden. In aanvang als trainer en consultant als hoofdfuncties en het dagvoorzitten, presenteren en faciliteren als neventaken. Na mijn time-out in 2017 heb ik het roer omgegooid. Ik ontdekte dat ik ga stralen als ik werkelijk doe waar ik blij van word, in plaats van dat doen wat past bij het plaatje van mijn opleiding. Ik straal door dagvoorzitten, presenteren, trainen en faciliteren. En dat is waar ik mij nu dagelijks met veel passie en plezier op focus. 

De overeenkomst in die vier functies is de bijzondere aandacht die ik daarin geef aan de gewone interactie van mensen. Om hen óók te laten schitteren en stralen. Gewoon bijzonder maken is mijn motto. Het leven vliegt voorbij; doorleef ieder moment nuttig en waardevol. Hoe gewoon het ook lijkt, het is altijd een bijzonder moment. Heb daar bijzondere aandacht voor.

SuzanVink_Icon_Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

SuzanVink_Icons_Presentator

Presentator

SuzanVink_Icon_Spreker

Facilitator

SuzanVink_Icon_Trainer

Trainer

Waar ben ik nog meer te vinden?

Je vindt mij ook terug bij:

  • Despreker.nl
  • De GoedeDagVoorzitters Vakgroep
  • The Creators Company
  • Vertelschool Rotterdam
Netwerkevent van Samergo, 2022
september 27, 2022

Suzan is een geweldige dagvoorzitter! Sprankelend én kundig. Ze heeft voor ons Samergo event goed meegedacht over de invulling van het event en bereidt zich goed voor op het thema. Tijdens het event staat ze er. Is bovendien heel flexibel als het even anders loopt dan gedacht. Ze is nooit te veel, maar ook zeker niet te weinig. De interactie met de zaal was heel goed. Maakt haar motto "Maak gewoon bijzonder" helemaal waar!