Over mij

Dit ben ik.

Hoi, leuk dat je verder kijkt op mijn website en geïnteresseerd bent in wie ik ben. Ik zal wat meer over mezelf vertellen

Ik ben Suzan Vink. In 1978 geboren in Den Haag en sinds mijn studietijd wonende in Rotterdam. Nu inmiddels samen met mijn man, zoon en dochter. Ik breng graag mijn tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast probeer ik ook nog wat tijd vrij te maken voor hardlopen en de flora en fauna rondom huis en in de stad.

Mijn werkroots liggen in het facility management. Als projectleider, docent en manager. Managen en projecten leiden laat ik tegenwoordig aan anderen over. Ik ben als een vis in het water wanneer ik mijn energie en enthousiasme op mensen kan overdragen en hen een goed gevoel kan geven bij wat ze doen. In mijn werk is dat als trainer en facilitator voor een groep en als dagvoorzitter en presentator vanaf het podium of voor de camera. Sinds 2013 doe ik dat als zelfstandig ondernemer en ik ben er heel trots op en dankbaar voor dat ik voor veel diverse profit en non-profit organisaties, inmiddels in alle branches en werkvelden, aan het werk ben. 

Open, enthousiast en verzorgend, daar herken je mij aan. Ik omring mijzelf in een mooi netwerk, zowel zakelijk als privé, en ik verbind graag mensen, die elkaar weer versterken of aanvullen. En dat geldt ook voor mijzelf. Daar waar ik niet de expertise of capaciteit heb schakel ik gemakkelijk op naar anderen. 

Wil je meer weten over mij als dagvoorzitter, presentator, trainer en facilitator en wat ik daarin voor je kan betekenen? Klik dan op één van de iconen. Meer over mijn passie voor gastvrijheid in het werk vind je verderop deze pagina. 


Passie voor gastvrijheid in het werk

Ik heb een grote passie voor gastvrijheid in het werk. In de diverse functies in uiteenlopende organisaties ben ik een ervaringsdeskundige geworden als het gaat om mensen te laten inzien dat er géén argumenten bestaan om niet gastvrij te (kunnen) zijn.

Zelf drukdoende als facility manager werd mij ooit de gastvrijheidsspiegel voorgehouden door een inspirerende spreker uit de retail. Vanaf dat moment is mijn 1e rol in het contact met een ander altijd eerst die van gastvrouw en pas daarna volgt de inhoud. Eerst verbinding maken om contact te krijgen. En daar bestaan geen excuses voor om dat niet te doen. Vanuit mijn passie en nieuwsgierigheid ben ik mij verder gaan ontwikkelen op het gebied van gastvrijheid en heb ik onderzocht wat de motivatie van een gast is om gastvrij ontvangen te willen worden. Waardoor ontstaat, in aanvang, bij een gast die behoefte aan een gastvrijheidsbeleving? Het antwoord is zo waardevol, dat ik besloot mijn kwaliteiten als motivator en energiegever in te zetten om de kennis te delen met andere professionals. Want eenmaal bewust van die motivatie en behoefte van de gast, ben je (weer) authentiek en écht gastvrij. Dán ga je verder, daar waar klantvriendelijkheid ophoudt.


Exspectata

In 2013 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen onder de bedrijfsnaam ‘Exspectata’. Exspectata betekent welkom in het Latijn. Vanuit mijn passie voor gastvrijheid vond ik dit een passende naam voor mijn diensten. De naam Exspectata bleek alleen niet passend voor goede correspondentie. Eind 2018 heb ik, ter ere mijn vijfjarig jubileum als ondernemer, mezelf getrakteerd op een nieuwe huisstijl, website én nieuwe naam. De naam is eigenlijk niet nieuw, want ik ben verder gegaan onder mijn éigen naam: ‘Suzan Vink’. De naam Exspectata gebruik ik enkel nog voor backoffice en administratie. 

Waar ben ik nog meer te vinden?

Je vindt mij als freelancer ook terug bij:

  • Later Academy
  • Liberatingstructuresevents.nl
  • Stormpunt
  • The Creators Company
  • Thingks
  • Vertelschool Rotterdam

 

Download hier mijn CV voor een overzicht van mijn werkervaring en opleidingen:

De Stadsondernemer, online event, thema Branding
juli 22, 2020

Suzan heeft een warme, hartelijke stijl van interviewen. Ze geeft daarmee ruimte aan een hele natuurlijke en energieke dialoog. Het interview verliep ongedwongen - er was veel ruimte voor spontaniteit. Dat waardeerden zowel publiek als ik.

Misschien heb je me hier al eens eerder gezien: