Podcast aflevering #3 Eye and Brain Candy: Eventstyling

Podcast aflevering #3 Eye and Brain Candy: Eventstyling

Neem jij je gast vanaf het begin tot het einde mee in de customer journey? Styling speelt daarbij een belangrijke rol die niet onderschat mag worden, aldus Larissa Derksen, Eventstylist. 
Steeds meer bedrijven zien in dat event styling bijdraagt aan de beleving van het evenement; door aandacht hieraan te geven en herkenbaarheid van het bedrijf of merk hierin door te voeren, voelen de gasten meer verbondenheid, zijn ze meer ontvankelijk voor nieuwe kennis en zijn ze opener om het gesprek aan te gaan. Zowel live als online.
In deze podcast deelt Larissa haar persoonlijke, uitgebreide en zeer gedegen aanpak om te komen tot een passend gestyled concept en vertelt ze over één van haar recente concepten. Dat is smullen met die eye and brain candy van Larissa. Sonja en Suzan kruipen op de kritische stoel; want is event styling haalbaar en betaalbaar voor iedere organisatie? Ga er lekker voor zitten en hoor het antwoord hierop.

 

Informatie over de podcast ‘Het Piept en Het Kraakt’

Piept en kraakt het bij jou ook wel eens hoe je jullie event jaarlijks uniek maakt, hoe je het telkens weer even anders aanpakt en onderscheidend blijft? En hoe je je doelgroep verblijdt? Luister dan naar de podcast Het piept en Het Kraakt.

Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink, twee eventmanagers en 1 dagvoorzitter, en vooral 3 vakjunkies bij elkaar, delen in de podcast hun parels, hun inzichten en lessons learned over de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen. Zo hoef jij het wiel niet uit te vinden, stopt het kraken en het piepen en maak jij het verschil binnen jouw organisatie.

Leave a reply