Podcast aflevering #4 Bind je gast vast

Podcast aflevering #4 Bind je gast vast

Podcast Bind je gast vast: Hoe boeiend is jouw event?

In deze podcast behandelen Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink een vraag van een luisteraar: “Wat zijn manieren om je gast te binden aan je evenement?”

Met alle onderdelen van je event kun je de gasten binden en boeien, maar daar moet wel goed over nagedacht worden. Deze facetten moeten namelijk passen bij het doel van je evenement en de doelgroep. Niet voor niets zijn events dan ook een onderdeel van marketing. Maar waar moet je dan aan denken en hoe zorg je ervoor dat het enthousiasme waarmee je gasten binnenkomen ook blijft? Want zeg nou zelf, 2 uur op een stoel naar verschillende sprekers luisteren met alleen een kopje koffie en een toilet pauze tussendoor is niet iets waar mensen blij van worden. Ondanks dat de inhoud ontzettend boeiend kan zijn, zul je de aandacht moeten blijven vasthouden door het te zoeken in verschillende vormen van informatie overbrengen en afwisseling in het programma.

Op deze vragen geven de 3 vakjunkies ieder vanuit haar eigen expertise antwoord op. Van de tone of voice in de boodschap en de auditieve en vocale informatievoorziening tot en met de interactievormen en gastvrijheid aan toe.

Luister jij mee?

Hier op Spotify te beluisteren

En hier op YouTube te zien.

 

Informatie over de podcast ‘Het Piept en Het Kraakt’

Piept en kraakt het bij jou ook wel eens hoe je jullie event jaarlijks uniek maakt, hoe je het telkens weer even anders aanpakt en onderscheidend blijft? En hoe je je doelgroep verblijdt? Luister dan naar de podcast Het piept en Het Kraakt.

Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink, twee eventmanagers en 1 dagvoorzitter, en vooral 3 vakjunkies bij elkaar, delen in de podcast hun parels, hun inzichten en lessons learned over de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen. Zo hoef jij het wiel niet uit te vinden, stopt het kraken en het piepen en maak jij het verschil binnen jouw organisatie.

Leave a reply