Podcast aflevering #5 Hoe zet jij je gast aan?

Podcast aflevering #5 Hoe zet jij je gast aan?

Suzan is wars van vergaderingen, monologen en andere traditionele vormen van interactie, omdat deze te weinig ingestoken zijn op evenredigheid en gelijkwaardigheid tussen de aanwezigen. Ze vertelt in deze podcast aan Larissa en Sonja hoe zij in haar werk als dagvoorzitter zorgt voor een diversiteit aan interactie tussen sprekers en deelnemers en de deelnemers onderling.

Sonja en Larissa vragen Suzan het hemd van haar lijf. Hoe krijgt ze iedereen in de zaal ‘aan’? Wat is haar ‘handtekening’? Wat doet ze als het onderwerp van het event haar niet aanspreekt? Vindt ze dat een CEO een podium hoort te krijgen, ook al kent iedereen hem of haar? Suzan pakt haar moment om alles te beantwoorden en zo hebben Larissa en Sonja in deze podcast een nieuwe taak erbij: de tijd bijhouden. Tja, dagvoorzitter zijn is ook een vak.

De podcast is op Spotify te beluisteren en op YouTube te zien.


Informatie over de podcast ‘Het Piept en Het Kraakt’

Piept en kraakt het bij jou ook wel eens hoe je jullie event jaarlijks uniek maakt, hoe je het telkens weer even anders aanpakt en onderscheidend blijft? En hoe je je doelgroep verblijdt? Luister dan naar de podcast Het piept en Het Kraakt.

Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink, twee eventmanagers en 1 dagvoorzitter, en vooral 3 vakjunkies bij elkaar, delen in de podcast hun parels, hun inzichten en lessons learned over de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen. Zo hoef jij het wiel niet uit te vinden, stopt het kraken en het piepen en maak jij het verschil binnen jouw organisatie.

Leave a reply