Podcast aflevering #6 Showtime deel 1: Voorbereiding is key

Podcast aflevering #6 Showtime deel 1: Voorbereiding is key

In deze podcast nemen de doorgewinterde eventmanagers Sonja Schaefers en Larissa Derksen je mee in 1e drie fases van een evenement en hoe je die met een gedegen aanpak, een goed netwerk, creativiteit en een volledige begroting professioneel doorloopt en hoe je daarmee het vertrouwen van de opdrachtgever wint.

Hoe komt een concept voor een evenement tot stand? Wat is de invloed van tijd en geld in deze fases? En welke vaardigheden zet een eventmanager in deze fases in? Een Masterclass in eventmanagement!

Luister je mee op Spotify? De podcast is hier op YouTube te zien.

 

Informatie over de podcast ‘Het Piept en Het Kraakt’

Piept en kraakt het bij jou ook wel eens hoe je jullie event jaarlijks uniek maakt, hoe je het telkens weer even anders aanpakt en onderscheidend blijft? En hoe je je doelgroep verblijdt? Luister dan naar de podcast Het piept en Het Kraakt.

Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink, twee eventmanagers en 1 dagvoorzitter, en vooral 3 vakjunkies bij elkaar, delen in de podcast hun parels, hun inzichten en lessons learned over de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen. Zo hoef jij het wiel niet uit te vinden, stopt het kraken en het piepen en maak jij het verschil binnen jouw organisatie.

Leave a reply