Podcast aflevering #7 Showtime deel 2: de opbouw, uitvoering en afbouw van een evenement

Podcast aflevering #7 Showtime deel 2: de opbouw, uitvoering en afbouw van een evenement

Na de eerste 3 fases in Showtime deel I volgen nu de volgende 3 fases van een evenement; de opbouw, de uitvoering en afbouw van een evenement. Als je na het luisteren van deel I dacht: “Bij zo’n voorbereiding komt veel kijken, zeg.”, maak je borst dan maar nat.

De fase ‘Opbouw’ is alleen al een evenement op zich. Dan wel achterstevoren, met alle betrokken partijen strak op elkaar en op tijd afgestemd. En is het werk dan tijdens de uitvoering klaar? Nope, het werk van een eventmanager gaat door, tot ver nadat de laatste gast is vertrokken. Sonja Schaefers en Larissa Derksen gaan hier helemaal in op. En het gevoel wat ze daarbij hebben wordt in deze podcast ook niet onder de tafels of stoelen geschoven.

Luister mee op Spotify of bekijk de podcast op YouTube.

Informatie over de podcast ‘Het Piept en Het Kraakt’

Piept en kraakt het bij jou ook wel eens hoe je jullie event jaarlijks uniek maakt, hoe je het telkens weer even anders aanpakt en onderscheidend blijft? En hoe je je doelgroep verblijdt? Luister dan naar de podcast Het piept en Het Kraakt.

Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink, twee eventmanagers en 1 dagvoorzitter, en vooral 3 vakjunkies bij elkaar, delen in de podcast hun parels, hun inzichten en lessons learned over de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen. Zo hoef jij het wiel niet uit te vinden, stopt het kraken en het piepen en maak jij het verschil binnen jouw organisatie.

Leave a reply