Podcast aflevering #8 Wij zijn het einde: de evaluatie van een evenement

Podcast aflevering #8 Wij zijn het einde: de evaluatie van een evenement

Maak de cirkel echt rond, door je evenement te eindigen met een goed georganiseerde evaluatie. Evalueren is zoveel meer dan vragen naar een reactie hoe iemand het vond. Een goede evaluatie is namelijk je masterdocument voor het volgende event.

Suzan Vink, Larissa Derksen en Sonja Schaefers zien in de markt, dat evalueren onder gasten steeds vaker gebeurt en dat het weliswaar nog net iets beter kan. Toch is het evalueren samen met de opdrachtgevers en leveranciers bij lange na niet vanzelfsprekend. Een gemiste kans, vinden zij.

Deze podcast gaat over:

  • hoe je met een goede evaluatie je deelnemers bij de inhoud blijft betrekken;
  • hoe het op het juiste moment zowat relatietherapie is voor jou en je leveranciers;
  • hoe je opdrachtgevers ermee helpt aannames overboord te gooien;
  • hoe je daadwerkelijk inzicht geeft in wat goed ging, minder goed (en waarom!) en wat in de toekomst nog beter kan.

Al met al dus een heel belangrijk onderwerp, ook bij eventmanagement. Ben je benieuwd? Luister de podcast op Spotify of bekijk hem op YouTube.

Informatie over de podcast ‘Het Piept en Het Kraakt’

Piept en kraakt het bij jou ook wel eens hoe je jullie event jaarlijks uniek maakt, hoe je het telkens weer even anders aanpakt en onderscheidend blijft? En hoe je je doelgroep verblijdt? Luister dan naar de podcast Het piept en Het Kraakt.

Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink, twee eventmanagers en 1 dagvoorzitter, en vooral 3 vakjunkies bij elkaar, delen in de podcast hun parels, hun inzichten en lessons learned over de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen. Zo hoef jij het wiel niet uit te vinden, stopt het kraken en het piepen en maak jij het verschil binnen jouw organisatie.

Leave a reply