Podcast #1 gespleten persoonlijkheid - ins and outs van hybride evenenemten

Podcast #1 gespleten persoonlijkheid - ins and outs van hybride evenenemten

Podcast aflevering #1 Gespleten persoonlijkheid: De ins and outs van hybride evenementen om te voorkomen dat jij een gespleten persoonlijkheid wordt tussen je gasten live en online.

 

Larissa en Sonja, beide eventmanagers, organiseerden in het najaar van 2021 een groot hybride tweedaags event. Samen. Inmiddels zijn échte hybride events namelijk op de next level beland en ontzie je jezelf daarin van een gespleten persoonlijkheid tussen live en online. ‘1 is geen’ en dus organiseer je hybride events met z’n 2-en. Dit hybride event was voor 5.500 medewerkers, op 5 verschillende locaties, met 50 workshops en een livestream vanuit de studio. Vanuit die studio zorgde Suzan Vink als dagvoorzitter voor de (online) verbinding tussen die locaties. Zij presenteerde de 14 uur durende livestream, interviewde gasten in de studio, maakte contact met vloggers op de locaties en verbond de live en online programma-onderdelen aan elkaar. 

Larissa, Sonja en Suzan delen met jou de benodigde expertises, de aanpak, de tools, de split, de samenwerking voor hybride events next level en bovenal hoe je het doel van je event – hybride – kan blijven nastreven. 

Te beluisteren op Spotify: https://open.spotify.com/episode/4QShh6RYEL6OG6IuLk6F1t?si=aaed2a16f4e64a02

Te bekijken op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=R9U88IAtWFY&t=5s

 

Informatie over de podcast ‘Het Piept en Het Kraakt’

Piept en kraakt het bij jou ook wel eens hoe je jullie event jaarlijks uniek maakt, hoe je het telkens weer even anders aanpakt en onderscheidend blijft? En hoe je je doelgroep verblijdt? Luister dan naar de podcast Het piept en Het Kraakt.

Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink, twee eventmanagers en 1 dagvoorzitter, en vooral 3 vakjunkies bij elkaar, delen in de podcast hun parels, hun inzichten en lessons learned over de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen. Zo hoef jij het wiel niet uit te vinden, stopt het kraken en het piepen en maak jij het verschil binnen jouw organisatie.

Leave a reply