Podcast aflevering #2 Corrigerend Ondergoed: duurzame en het verduurzamen van evenementen, niet sexy wel nodig!

Podcast aflevering #2 Corrigerend Ondergoed: duurzame en het verduurzamen van evenementen, niet sexy wel nodig!

Het verduurzamen van evenementen is als corrigerend ondergoed: niet sexy, maar o zo noodzakelijk ;-)! 

Evenementen duurzamer maken begint bij verduurzaming. We weten het allemaal, maar nu moeten we doorpakken naar de volgende stap. Dat is meer kennis delen over de aanpak van verduurzaming. Daarom vertelt Sonja in deze podcast vanuit haar werk als eventmanager en adviseur duurzame evenementen hoe de branche verder kan verduurzamen. Welke must reads jou na deze podcast verder zullen helpen om je evenement duurzamer te maken en delen wij alledrie wat we zakelijk en privé doen aan verduurzaming. Je zult het horen: net als corrigerend ondergoed blijkt ook verduurzamen een steeds mooier en breder aanbod te krijgen. Het wordt dan ook niet alleen noodzakelijk, maar ook sexy. 

 

Op Spotify te beluisteren: https://open.spotify.com/episode/0n7wPNmyqSWtSjOqyJh40S?si=d483cb0ed31b4a7e

 

Op YouTube te zien: https://www.youtube.com/watch?v=Hi0qodbDlAQ

 

Informatie over de podcast ‘Het Piept en Het Kraakt’

Piept en kraakt het bij jou ook wel eens hoe je jullie event jaarlijks uniek maakt, hoe je het telkens weer even anders aanpakt en onderscheidend blijft? En hoe je je doelgroep verblijdt? Luister dan naar de podcast Het piept en Het Kraakt.

Larissa Derksen, Sonja Schaefers en Suzan Vink, twee eventmanagers en 1 dagvoorzitter, en vooral 3 vakjunkies bij elkaar, delen in de podcast hun parels, hun inzichten en lessons learned over de organisatie en uitvoering van zakelijke evenementen. Zo hoef jij het wiel niet uit te vinden, stopt het kraken en het piepen en maak jij het verschil binnen jouw organisatie.

Leave a reply