Presentator - nieuw

Presentator

SuzanVink_Icons_Presentator

Inlevend – Stijlvol – Gastvrij

Suzan als presentator.

Trakteer jezelf op een professionele presentator voor je event of bedrijfsvideo’s en ontzie jezelf van de voorbereiding, tijd en spanning die het met zich meebrengt. Doe waar jij goed in bent en dan neem ik het presenteren en het begeleiden van interacties van je over. Voor mij is presenteren een tweede natuur en door mijn inlevingsvermogen en betrokkenheid ben ik de ambassadeur van je organisatie op het podium of voor de camera. Met mijn passie voor gastvrijheid laat ik sprekers schitteren en gasten stralen. 

Sinds 2015 presenteer ik niet alleen vanaf het podium, maar ook voor de camera. Voor diverse organisaties en doeleinden heb ik producties online en op video gepresenteerd. Online talkshows, live streams, interviews, presentatie promotievideo’s, green screens en hosting van Zoom meetings. Niets is mij vreemd. 

Bekijk Suzan als presentator:

‘Monuta, de wens van….’ concept en productie door Snip Snap on Social. Bekijk de hele serie hier.

De online Corporatiedag van Ortec Finance, 2021
juni 6, 2021

Suzan is meer dan een dagvoorzitter. Ze ontzorgde ons en dacht actief mee bij uitdagingen die ontstonden gaande de organisatie van onze volledig digitale Corporatiedag. Dankzij haar bijdrage in ieder opzicht, was het een succes. Echt een meerwaarde voor het hele project. Zoek je iemand die op een professionele, maar ongedwongen manier jouw event presenteert en die pro-actief meedenkt en betrokken is bij de voorbereidingen? Kies dan voor Suzan.

Zie ik jou op het volgende event?