Presentator - nieuw

Presentator

SuzanVink_Icons_Presentator

Inlevend – Stijlvol – Gastvrij

Suzan als presentator.

Trakteer jezelf op een professionele presentator voor je event of bedrijfsvideo’s en ontzie jezelf van de voorbereiding, tijd en spanning die het met zich meebrengt. Doe waar jij goed in bent en dan neem ik het presenteren en het begeleiden van interacties van je over. Voor mij is presenteren een tweede natuur en door mijn inlevingsvermogen en betrokkenheid ben ik de ambassadeur van je organisatie op het podium of voor de camera. Met mijn passie voor gastvrijheid laat ik sprekers schitteren en gasten stralen. 

Sinds 2015 presenteer ik niet alleen vanaf het podium, maar ook voor de camera. Voor diverse organisaties en doeleinden heb ik producties online en op video gepresenteerd. Online talkshows, live streams, interviews, presentatie promotievideo’s, green screens en hosting van Zoom meetings. Niets is mij vreemd. 

Training ‘presenteren voor de camera’.

Presenteren voor de camera is voor mij een feest en ik doe het graag voor je. Hoewel ik dan de ambassadeur van je organisatie ben, ben ik nog geen onderdeel van je organisatie. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun eigen medewerkers de bedrijfsvideo of online campagne te laten presenteren. Dat is goed voor het imago van de organisatie én een leuke nevenactiviteit voor de medewerkers. Alhoewel de medewerkers er vaak mee instemmen om het te doen, geven ze ook aan het ontzettend spannend te vinden om ineens professioneel voor de camera te moeten staan. Ook kost het met een onervaren presentator meer tijd om een professionele video op te nemen. Het trainen en het onder begeleiding oefenen voor de camera zorgt voor een meer natuurlijke houding van de medewerkers en het verbetert de kwaliteit van je video’s 

Met mijn ervaring voor de camera en als trainer geef ik de training ‘presenteren voor de camera’.  In een halve dag voor 3 personen tegelijk. In deze training leer en ervaar je onder andere:

  • Het geheim van professioneel en ontspannen presenteren voor de camera;
  • De verbale en non-verbale technieken voor het presenteren voor de camera;
  • Autocue en duo-presentatie;
  • Tekstvoorbereiding.

Meer informatie? Neem contact met me op. 

Bekijk Suzan als presentator:

‘Monuta, de wens van….’ concept en productie door Snip Snap on Social. Bekijk de hele serie hier.

E-learning modules, Thingks

Suzan heeft een enthousiaste en sprankelende manier van presenteren die onze klanten erg waarderen. Suzan is in staat een technisch of ingewikkeld thema op een luchtige en begrijpelijke manier uit te leggen. Zij is dan ook voor veel van onze projecten eerste keuze.

De online Corporatiedag van Ortec Finance

Suzan is meer dan een dagvoorzitter. Ze ontzorgde ons en dacht actief mee bij uitdagingen die ontstonden gaande de organisatie van onze volledig digitale Corporatiedag. Dankzij haar bijdrage in ieder opzicht, was het een succes. Echt een meerwaarde voor het hele project. Zoek je iemand die op een professionele, maar ongedwongen manier jouw event presenteert en die pro-actief meedenkt en betrokken is bij de voorbereidingen? Kies dan voor Suzan.

Zie ik jou op het volgende event?