Trainer - nieuw

Trainer

SuzanVink_Icon_Trainer

Motiverend – Interactief – Bewustmakend

Suzan als trainer.

Om als professional in je werk goed te zijn en te blijven, betreed je toch net als iedere topsporter regelmatig het ‘trainingsveld’? Stilstaan is achteruit gaan. Trainen doen we om onszelf zo nu en dan op te frissen en om andere inzichten en nieuwe handvatten tot ons te nemen.

Vanuit mijn ervaring als HBO docent en mijn intrinsieke motivatie om mensen te laten floreren in wat ze doen en met wie ze zijn, verzorg ik als trainer:

De workshop ‘Bevlogen en betrokken deelnemers met Liberating Structures’.

In samenwerking met The Creators Company. In de workshop ervaar je de kracht van Liberating Structures en ontdek je wat het gedachtegoed is en hoe je het kan integreren in je werk om interacties waardevoller te maken. We staan met elkaar stil bij vragen als:

  • Hoe activeer je iedereen in een groep?
  • Hoe breng je mensen meer in contact met elkaar?
  • Hoe maak je meer gebruik van de aanwezige kennis en ervaring in de groep?
  • Wat wordt verstaan onder meeting design en wat is de invloed van een doordacht meeting design op de interactie tussen mensen?

De workshop wordt twee keer per jaar gegeven. Kijk voor actuele data op https://www.thecreatorscompany.com/product/bevlogen-en-betrokken-deelnemers/ .

Training ‘presenteren voor de camera’.

In deze training leer en ervaar je in een halve dag met max. 3 personen:

  • Het geheim van professioneel en ontspannen presenteren voor de camera;
  • De verbale en non-verbale technieken voor het presenteren voor de camera;
  • Autocue en duo-presentatie;
  • Tekstvoorbereiding.

Interesse? Neem contact met me op.

Persoonlijke trotsverhalen bij de Vertelschool Rotterdam.

We trainen afdelingen en organisaties hoe ze hun persoonlijke trotsverhalen zakelijk kunnen gebruiken Als co-trainer help ik de deelnemers de voor hen zo gewone zaken in hun werk weer als bijzonder te zien en te (her)ontdekken voor wie ze het doet en waarom. Door hier weer aandacht aan te besteden, maken ze echt het verschil in het verhaal naar de ander. Kijk op de site van https://vertelschoolrotterdam.nl/ voor het grote aanbod aan trainingen en workshops.

Zie ik jou op één van mijn trainingen?